top of page

Når dine behov møter mine løsninger.

Logo_symbol_svart.png

Fra idé til ferdig prosjekt

Vi starter med et møte og befaring, for å bli kjent og for å finne veien videre. I samråd med deg jobber jeg  systematisk mot funksjonelle og gode løsninger, det kreative arbeidet er i gang. Min rolle er å veilede underveis, slik at vi oppnår interiørløsninger som fungerer optimalt i forhold til dine ønsker og behov.

1. Tegninger

Produksjon av nødvendige tegninger med beskrivelser.

4. Møter

Deltakelser i møter med håndverkere og byggherre.

2. Materialvalg

Vi velger ut de materialene og produktene du ønsker deg.

5. Koordinering

Koordinering av de tekniske fagene.

3. Budsjett

Innhenting av priser.

6. Oppfølging

Oppfølging av arbeidet gjennom hele prosessen.

Et moodboard utarbeides i prosessen. Dette er et visuelt inspirasjonskart som viser hvilket estetisk uttrykk vi ser for oss å jobbe videre med. Moodboardet skal fange følelsen vi ønsker å oppnå, og skal hjelpe oss å visualisere frem til det endelige målet. Interiormood leverer kreative løsninger, og interiørdesign av høy kvalitet.

Moodboards

Et moodboard utarbeides i prosessen. Dette er et visuelt inspirasjonskart som viser hvilket estetisk uttrykk vi ser for oss å jobbe videre med. Moodboardet skal fange følelsen vi ønsker å oppnå, og skal hjelpe oss å visualisere frem til det endelige målet.

Tegninger i ArchiCad

Jeg ser mulighetene i 3D, og skaper løsninger som utnytter arealet på en så gunstig måte som mulig. 

Ved å bruke ArchiCad databaserte tegneprogram kan jeg på en enkel måte utveksle og revidere tegninger i samarbeid med arkitekt, entreprenør, håndverkere - og ikke minst deg som oppdragsgiver. Med 3D-visualisering ser du lettere hvordan det hele blir, samtidig som dette bidrar til å gjøre prosessen rimeligere og mer effektiv for deg som kunde.

Jeg ser mulighetene i 3D, og skaper løsninger som utnytter arealet på en så gunstig måte som mulig.   ​  Ved å bruke ArchiCad databaserte tegneprogram kan jeg på en enkel måte utveksle og revidere tegninger i samarbeid med arkitekt, entreprenør, håndverkere - og ikke minst deg som oppdragsgiver. Med 3D-visualisering ser du lettere hvordan det hele blir, samtidig som dette bidrar til å gjøre prosessen rimeligere og mer effektiv for deg som kunde. Interiormood med Bente Gjengaar i spissen leverer boliginnredning i Trondheim, og har mange års erfaring.

Farge og Materialvalg

 Jo større muligheter, desto flere avgjørelser. Det fins utrolig mange materialtyper å velge mellom til bygg og innredning. Som om ikke det var nok, kan materialene overflatebehandles på en rekke ulike måter. Dette gir fantastiske muligheter, men også utfordrende valg.

I mine forslag til materialer og farger tar jeg utgangspunkt i både arkitektur, funksjon, forskrifter, pris og design. Alt dette er nødvendig for å få et godt resultat. En bevisst bruk av farger og materialer kommuniserer, og skaper helhet og trivsel. I beste fall understreker det også din personlighet, eller virksomhetens identitet.

Belysning

Belysning skal først og fremst tilfredsstille en rekke funksjonskrav, men lyset og valg av produkter bør også brukes bevisst som en miljøskapende faktor. Husk at riktig lys ikke er det samme som mye lys. 

En god belysningsplan skal være fleksibel, slik at den har et balansert forhold mellom stemningsskapende lys og funksjonslys.

Dette kan være vanskelig å håndtere på egen hånd, derfor kan du spare både tid, bekymringer og kostnader ved å få hjelp til dette i en tidlig fase av prosjektet ditt. Jeg har et engasjert forhold til belysning og samarbeider med dyktige fagfolk og leverandører på området.

Plassbyggde møbler

Noen ganger kan den beste løsningen være å få laget måltilpassede møbler til et rom. Jeg sørger for at du får tilgang til unike produkter tilpasset deg og dine omgivelser. Jeg lager skjemategninger med beskrivelser for håndverkere, og følger opp dette tett i prosessen.

bottom of page